Expert
Shirly van der Hoeven

Kynologisch instructeur

Heerlijk samen met je hond ontspannen op de sup en genieten van de rust op het water. Daar ga ik je bij helpen.

Toen mijn eigen hond Lýsa nog geen jaar oud was gingen wij samen iets nieuws proberen namelijk suppen. Ik vind het heerlijk om op het water bezig te zijn, maar samen met je hond dat maakt alles leuker. Sindsdien zijn we er niet meer mee gestopt en zijn we regelmatig op het water te vinden. Ik vond het zo leuk dat ik dit ook graag met anderen mensen en hun hond wilde delen en zo is het “Suppen met honden” ontstaan.

Suppen met je hond

Werkwijze

Bij mij leer je stapsgewijs op een positieve manier suppen met je hond. Zonder dwang en op het tempo van jou en je hond. Ik zeg altijd ‘niets moet en alles mag’. Het doel is niet hoe ver je komt of dat je de eerste keer al kan staan. Mijn doel is een plezierige en ontspannen ervaring op de sup voor hond en baasje. Soms betekent dat dat je zo weg kan peddelen en soms blijft het de eerste keer bij rond dobberen dicht bij de kant. Het belangrijkste is samenzijn en plezier!

Cursus suppen met honden

In deze cursus neem ik je stap voor stap mee in het leren suppen met je hond. Zodat ook jij en je hond straks samen het water op kunnen gaan om te genieten van de rust en het samenzijn. We beginnen met het kennismaken met de sup op de kant. Je krijgt voor jezelf een aantal peddel technieken, zodat je zelf ook weet hoe je moet suppen. Daarna neem ik je mee in het proces om je hond op een veilige manier mee het water op te nemen.

Onze andere experts

Jordy Blonk

Hondengedragsdeskundige

Spel, mits goed ingezet en afgestemd op het dier, zorgt voor meer geluk en een betere relatie tussen elkaar.

Portretfoto expert Eline Greiner

Eline Greiner

Kattengedragsdeskundige

Ik help om je kat en jou gelukkiger te maken, doordat ik je inzicht geef in haar gedrag en haar motivaties.

Profielfoto expert Daniëlla de Coster

Daniëlla de Coster

Hondengedragsdeskundige

Met mijn passie voor dierenwelzijn probeer ik (gedrags-)problemen op te lossen. Ik help je je hond begrijpen.

Deze week 50% korting op alle cursussen met BLUE50