Expert
Jordy Blonk

Hondengedragsdeskundige
Spel, mits goed ingezet en afgestemd op het dier, zorgt voor meer geluk en een betere relatie tussen elkaar.

Pragmatische aanpak om mens en hond nog beter met elkaar te verbinden
Vanuit Villa Hondenkaravaan, het welzijnscentrum voor honden in de regio Rijnmond e.o., sta ik klaar om mens en hond verder te brengen in hun relatie. Door gericht aan de slag te gaan met de praktijk leer ik eigenaren om te gaan met diverse situaties die in het dagelijks leven voorkomen.

Hond en spel

Werkwijze en visie

Nadat er een analyse is gemaakt wie de hond is door gedragstherapeut Sharon van Wijngaarden, komt deze al snel bij mij terecht. Met een positieve insteek voor mens en hond kijk ik vooral naar wat wél kan. Ik begeleid mens en hond waar bij ik het belangrijk vind om mensen het inzicht te geven die een leven lang kan worden ingezet. Ik wil de mens laten nadenken over eigen gedrag, het gedrag van de hond en de verbanden die liggen tussen bepaalde handelingen. Op deze manier ontstaat er begrip voor de hond en daardoor op termijn een sterkere band.

Onze andere experts

Profielfoto expert Daniëlla de Coster

Daniëlla de Coster

Met mijn passie voor dierenwelzijn probeer ik (gedrags-)problemen op te lossen. Ik help je je hond begrijpen.

Ellen Jansen

Een gezonde hondenvriend is alles wat we willen, daarom bak ik met veel plezier en liefde gezonde hondensnacks voor jouw hond. Glutenvrij, tarwevrij en zonder dierlijke eiwitten.

Margot Swart

Eigenaar van CoHond, waar we werken met honden en mensen aan activeren, stimuleren en grenzen verleggen.