PetTalks

Lisette Kreischer en Rick Scholtes vertellen in deze PetTalk waarom je hond goed plantaardig kan eten. Zij zijn echte kenners als het gaat om vegan eten voor honden.

Esther Bouma vertelt in deze PetTalk welke emoties katten wel en niet hebben.  Ze is wetenschapper mens-dierrelaties en gedragstherapeut bij Katsgewijs.

Karen Soeters vertelt over haar undercover-actie in de wereld vol misstanden van illegale broodfok. Ze is de oprichter van House of Animals, een organisatie die zich inzet voor dierenrechten.

Ingrid Timmermans deelt in deze PetTalk haar visie over hoe je omgaat met een buitenlandse hond. Ze deelt eigen ervaringen en is expert op het gebied van buitenlandse honden.

Mariët Bloemendal vertelt over haar pelgrimstocht die zij samen met hond Djazzie maakte. Aanvankelijk hadden ze geen sterke band en dat veranderde door hun bijzondere reis.

Piet Hellemans vertelt over het naderende afscheid van zijn oude hondje Gijs. Want wanneer is het moment daar? Piet is tv-dierenarts en heeft zijn eigen mobiele praktijk. 

Marleen van Baal deelt in deze PetTalk haar persoonlijke verhalen over de honden in haar leven en welke rol zij speelden. Ze is coach voor mens en hond en schrijfster van het boek Lieve Hond.

Judith Visser heeft autisme en vertelt in deze PetTalk hoe zij en haar wolfshonden elkaar stabiel houden. Judith is schrijfster van onder andere het boek Zondagskind. 

De allereerste PetTalks in combinatie met de voorvertoning van de Disney film The Call of the Wild bleek een succes! Het thema relatie mens & hond stond centraal in de Balie in Amsterdam waar het event plaatsvond.

Uitgelichte cursussen

Wordt onderdeel van onze community

Ontdek als eerst nieuwe cursussen

Profiteer van leuke kortingen

Maandelijks gratis tips en verhalen

Illustratie van kat en baasje knuffelend op een stoel