Profielfoto expert Daniëlla de Coster

Expert
Daniëlla de Coster

Hondengedragsdeskundige
Met mijn passie voor dierenwelzijn probeer ik (gedrags-)problemen op te lossen. Ik leer je je hond begrijpen.

Ouderwetse kennis de wereld uit helpen

Ik ben honden- en kattengedragsdeskundige met een grote passie voor dierenwelzijn. Als ex-militair ging mij het ‘een dier moet maar luisteren’ vroeger goed af. Tot ik ontdekte dat deze aanpak voor meer problemen zorgden dan dat ik ze op kon lossen, besloot ik op zoek te gaan naar alternatieven. 
 
Na een lange zoektocht, talloze opleidingen en jaren later draag ik graag bij de ouderwetse kennis de wereld uit te helpen. Tenslotte creëert deze oude kennis vaker problemen in plaats van oplossingen.

Hondentaal leren begrijpen

Werkwijze en visie

Als je op een moderne en welzijnsgerichte manier (lees: niet volgens de roedel- of dominantieverhalen, zonder correcties, pijn of intimidatie) met je hond of kat wil omgaan én zo aan eventuele gedragsproblemen wil werken, zit je bij mij op de juiste plek. Met Paws in Touch wil ik zoveel mogelijk honden- en katteneigenaren laten leren van mijn eigen fouten zodat zij deze niet hoeven te maken.
 

Ik wil bereiken dat de focus minder op gedrag ligt en we breder gaan kijken naar het welzijn en geluk van onze dieren. Want er is zoveel meer dan gedrag en fysieke gezondheid…

Cursus Hondentaal

Met de cursus Hondentaal hoop ik daarin m’n steentje bij te dragen. Je leert hoe je hond de wereld ziet en veel voorkomende misverstanden te herkennen die in de weg staan om goed samen te werken en te leven met je hond.
 
Uiteraard leer je ook hoe je de band met je hond kunt versterken, hoe je je training effectiever en efficiënter kunt maken én hoe je je hond helpt bij eventuele gedragsproblemen. Het begint natuurlijk allemaal met communicatie en elkaar begrijpen als je je hond echt wilt helpen. 

Onze andere experts

Profielfoto expert Suze Steenbergen

Suze Steenbergen

Baasjes en professionals nuttige inzichten geven om fijn met honden samen te kunnen werken en leven.

Arvid van Putten

Met mijn passie voor dierenwelzijn probeer ik (gedrags-)problemen op te lossen. Ik help je je hond begrijpen.

Sharon van Wijngaarden

Probeer maar eens een probleem op te lossen door te focussen op wat wél kan in plaats op wat niet lukt.