Expert
Daniëlla de Coster

Profielfoto expert Daniëlla de Coster

Hondengedragsdeskundige
Met mijn passie voor dierenwelzijn probeer ik (gedrags-)problemen op te lossen. Ik leer je je hond begrijpen.

Ouderwetse kennis de wereld uit helpen

Ik ben honden- en kattengedragsdeskundige met een grote passie voor dierenwelzijn. Als ex-militair ging mij het ‘een dier moet maar luisteren’ vroeger goed af. Tot ik ontdekte dat deze aanpak voor meer problemen zorgden dan dat ik ze op kon lossen, besloot ik op zoek te gaan naar alternatieven. 
 
Na een lange zoektocht, talloze opleidingen en jaren later draag ik graag bij de ouderwetse kennis de wereld uit te helpen. Tenslotte creëert deze oude kennis vaker problemen in plaats van oplossingen.

Hondentaal leren begrijpen

Werkwijze en visie

Als je op een moderne en welzijnsgerichte manier (lees: niet volgens de roedel- of dominantieverhalen, zonder correcties, pijn of intimidatie) met je hond of kat wil omgaan én zo aan eventuele gedragsproblemen wil werken, zit je bij mij op de juiste plek. Met Paws in Touch wil ik zoveel mogelijk honden- en katteneigenaren laten leren van mijn eigen fouten zodat zij deze niet hoeven te maken.
 

Ik wil bereiken dat de focus minder op gedrag ligt en we breder gaan kijken naar het welzijn en geluk van onze dieren. Want er is zoveel meer dan gedrag en fysieke gezondheid…

Cursus Hondentaal

Met de cursus Hondentaal hoop ik daarin m’n steentje bij te dragen. Je leert hoe je hond de wereld ziet en veel voorkomende misverstanden te herkennen die in de weg staan om goed samen te werken en te leven met je hond.
 
Uiteraard leer je ook hoe je de band met je hond kunt versterken, hoe je je training effectiever en efficiënter kunt maken én hoe je je hond helpt bij eventuele gedragsproblemen. Het begint natuurlijk allemaal met communicatie en elkaar begrijpen als je je hond echt wilt helpen. 

Onze andere experts

Portretfoto expert Eline Greiner

Eline Greiner

Kattengedragsdeskundige

Ik help om je kat en jou gelukkiger te maken, doordat ik je inzicht geef in haar gedrag en haar motivaties.

Ellen Jansen

Professioneel koekenbakster

Een gezonde hondenvriend is alles wat we willen, daarom bak ik met veel plezier en liefde gezonde hondensnacks voor jouw hond. Glutenvrij, tarwevrij en zonder dierlijke eiwitten.

Portretfoto expert en dierenarts Piet Hellemans

Piet Hellemans

Dierenarts en presentator

Ik help baasjes meer inzicht te krijgen in de gezondheid van hun dier om zo sneller ziekte of afwijkingen te herkennen.