Profielfoto expert Marleen van Baal

Expert
Marleen van Baal

Hersenwerk voor dieren
Door samen te werken leer je je dier beter begrijpen en ontstaat er meer verbinding.

Spelenderwijs met je hond in gesprek

Op mijn achttiende stopte ik met studeren om mijn hart te volgen: ik ging in het dierenasiel werken. Ik ‘moest’ gehoor geven aan mijn liefde voor dieren in het algemeen en honden in het bijzonder. Die drive is nooit meer overgegaan.

Het resultaat? Heel mooi werk in de dierenbranche! Ik ben coach voor hondeneigenaren en hondenprofessionals en ik ben eigenaar van het bedrijf Hersenwerk voor dieren.

Hersenwerk met je hond

Werkwijze en visie

Mens en dier in verbinding brengen is mijn passie. InZicht geven aan mensen in hun dier, in hunzelf en in de onderlinge relatie is mijn missie. Als je jouw dier begrijpt en weet wat hij nodig heeft, dan weet je ook wat jij kunt doen om hem een fijn leven te geven.

Om de ander te begrijpen heb je tijd, rust, aandacht en een open mind nodig. Dat alles ontstaat als je Hersenwerk op maat aanbiedt aan je hond. Spelenderwijs ga je met je hond in gesprek. Je gaat hem veel beter ‘verstaan’ en – het allermooiste – hij jou ook!

De cursus

In de cursus Hersenwerken met je hond leer je wat Hersenwerk is, wat het effect is en hoe je het aanbiedt aan jouw hond. Ik geef je uitleg, opdrachten en heel veel inspiratie. Na deze cursus kunnen jij en je hond samen lekker aan de slag. Genieten van de leuke activiteit Hersenwerk en vooral ook van het samen ontspannen bezig zijn. Jullie leren elkaar nog beter begrijpen, zijn nog meer in gesprek met elkaar en dat zal per direct een heel positief effect hebben op jullie verbinding!

Onze andere experts

Portretfoto expert en dierenarts Piet Hellemans

Piet Hellemans

Ik help baasjes meer inzicht te krijgen in de gezondheid van hun dier om zo sneller ziekte of afwijkingen te herkennen.

Profielfoto expert Suze Steenbergen

Suze Steenbergen

Baasjes en professionals nuttige inzichten geven om fijn met honden samen te kunnen werken en leven.

Jordy Blonk

Spel, mits goed ingezet en afgestemd op het dier, zorgt voor meer geluk en een betere relatie tussen elkaar.