Huisdierenschool.nl als alternatief voor overbelaste hondenscholen

Een betere band met je dier door online cursussen van de beste dierenexperts

EDAM – Hondenscholen zitten overvol. Om eigenaren en vooral hun dieren toch te helpen is de Huisdierenschool gelanceerd: laagdrempelige, hoge kwaliteitscursussen, online te volgen wanneer het jou uitkomt.

Sinds de coronacrisis is het aantal huisdieren exceptioneel hard gestegen; sinds 2019 leven er ruim 400.000 katten en honden meer in Nederland*. Daarmee stijgt ook de vraag naar hulp bij opvoeding of bij het oplossen van gedragsproblemen.
*bron: Pet Monitor 2021

Een nieuwe online Huisdierenschool

Femke Pasquino-De Harde zag de vraag naar huisdieren toenemen op Verhuisdieren.nl en las de berichten in de media: ‘Coronapups zijn nu (slecht opgevoede) coronapubers; therapeuten slaan alarm‘ en ‘Grote zorgen bij hondentrainers om coronapups‘.

“Via Verhuisdieren.nl willen we elk dier de beste start bij zijn nieuwe baas geven. Ik voorzag dat het met deze aantallen ondoenlijk zou worden, dus ik wilde met een oplossing komen. Ik bedacht de Huisdierenschool, waar alle huisdiereigenaren 24/7 terecht kunnen voor cursussen over gedragsproblemen, gezondheid van en activiteiten met hun dier. 

De voordelen van de Huisdierenschool: 

  • Het is een verzamelplatform van de allerbeste dierenexperts, dus kwaliteit gegarandeerd
  • Alleen maar hoogwaardige video’s met nuttige en echt waardevolle tips
  • We houden het heel betaalbaar (onze online cursussen zijn er al vanaf €19)
  • Te volgen vanuit huis en wanneer het jou uitkomt

Waarom de Huisdierenschool?

Wij gunnen elk mens en dier het geluksgevoel als je elkaar echt begrijpt. Daarom hebben we cursussen in drie categorieën: 

  • Samen leren – met onder andere Hondentaal begrijpen en Verlatingsangst 
  • Samen bewegen – met onder andere Hersenwerk en Yoga met je hond 
  • Samen gezond – een gezondheidscheck hond of kat door tv-dierenarts Piet Hellemans 

Een cursus voor iedereen 

Iedereen die een dier via Verhuisdieren.nl adopteert, krijgt gratis toegang tot de cursussen Goede start met je adoptiehond of Goede start met je adoptiekat. En er zijn natuurlijk genoeg andere opties. Om gedragsproblemen op te lossen, om je dier beter te begrijpen of gewoon: om samen wat leuks te doen!